In de praktijk van IngridReflex wordt ook gewerkt met de QRI Cold Laser, het is een methode die ontwikkeld is om de behandelmethode Low Level Laser Therapie uit te voeren. 

Low Level Laser Therapie (LLLT), ook wel Low Power Laser Therapy, Cold Laser Therapy of Soft Laser therapie is een wetenschappelijk geteste behandelmethode op cellulair niveau, dat een effectief is gebleken in de strijd tegen tal van aandoeningen. Alle doorbloede delen van ons lichaam waarvan de cellen beschadigd of uitgeput zijn, kunnen met LLLT gestimuleerd worden tot herstel en genezing.
LLLT is een aanvaarde manier van therapeutische ondersteuning en is toepasbaar in fysiotherapie, acupunctuur, dermatologie, sportgeneeskunde, verslavingsgeneeskunde, diergeneeskunde, voetverzorging en huisartsen geneeskunde.
In de Verenigde Staten en Groot Brittannië is de Low Level Laser therapie (LLLT) een geaccepteerde en breed ingezette vorm van behandeling voor een groot spectrum aan aandoeningen.

Bonnie Brandes heeft ontdekt dat deze lichttherapie ook toegepast kan worden bij het integreren van primaire reflexen. Zij heeft hiervoor het Quantum Reflex Integration programma ontwikkeld.

Bij Quantum Reflex Integration (QRI) wordt de Low Level Laser ingezet voor het integreren van reflexen.
De Low Level Laser helpt bij het herstellen en versterken van de myeline tussen de zenuwcellen in de hersenen, waardoor de boodschappen sneller worden doorgestuurd naar de volgende zenuwcel. Dit leidt tot een verbeterd fysiek functioneren en een verdere mentale ontwikkeling.
QRI wordt succesvol toegepast bij het behandelen van leerstoornissen, gedragsproblemen en fysieke uitdagingen. Ook bij autisme, herseninfarct, tinnitus, zenuwpijnen, slechte wondheling, fibromyalgie, kaakproblematiek, CP, Parkinson kan QRI met de Low Level Laser worden ingezet.
Het QRI programma bestaat uit het stimuleren van acupressuur punten en reflexpatronen met behulp van een harmonisch geluid in combinatie met Low Level Laser licht. Hierbij wordt de volgorde van de natuurlijke reflexontwikkeling aangehouden.
Het programma is eenvoudig te volgen en de resultaten zijn snel zichtbaar.

Tekst van: http://quantumreflexintegration.nl/

Hieronder kun je een (engelstalige) video bekijken over de QRI Cold Laser techniek.