Om ervoor te zorgen dat we aan de huidige regelgeving voldoen, hieronder enkele serieuze zaken:

Algemeen & praktisch

  • Binnen de praktijk wordt gewerkt met MNRI ® en QRI als methodes gericht op reflexintegratie.
  • Elke behandeling begint met een korte bespreking van de huidige situatie, hierna gaan we naar de behandelruimte voor de behandeling, we sluiten af met het drinken van een glaasje water.
  • Het is aan te raden soepele kleding te dragen.
  • Bij een traject voor kinderen en pubers werk ik in de praktijk graag samen met ouders. Het is dan ook erg raadzaam dat één van de ouders ook eens een behandeling ervaart.

Aangesloten bij:

  • Wij zijn aangesloten bij de IBvA, een beroepsvereniging van professionals die zich hebben gespecialiseerd in autisme bij geaccrediteerde internationale opleidingen. Zie ook www.ibva.info. De beroepsvereniging is gericht op kwaliteitsborging in de beroepsuitoefening en belangenbehartiging van de leden en daaruit voortvloeiende activiteiten gericht op professionalisering in autisme, begeleiding en samenwerken. 

  • Wij zijn lid van het FON (Functionele Oogzorg Nederland, www.info-fo.nl) van Olly Satour, een multidisciplinaire oogzorgorganisatie. Het is een platform waar professionals uit het onderwijsveld en de (para)-medische wereld nauw samenwerken met opticiens en optometristen. Het doel is het publiek informeren en adviseren over visuele problemen en de (mogelijke) nadelige gevolgen hiervan.
 

Klachtenregeling (Wkkgz):

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling verwijs ik u naar de website van GAT-geschillen

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie verwijs ik u naar deze link
De beroepscode kunt u rechtstreeks bereiken via deze link

Overige serieuze zaken: