In mijn praktijk werk ik met de directe hypnosetechnieken van Dave Elman. Zijn technieken zijn bekend om de snelle werking en de korte trajecten. Vaak is een probleem in één tot drie  sessies opgelost.

Bewezen is dat 95% van onze problemen veroorzaakt worden door een link met het onderbewustzijn. Samen met jou zoek ik naar de oorzaak van de klacht in het onderbewustzijn en gaan we daarmee aan de slag. 

Ongeveer 95% van wat we doen komt voort uit je onderbewustzijn, 5% van onze acties is bewust.

Er zitten veel overtuigingen opgeslagen die als waarheid worden gezien, bijvoorbeeld “spinnen zijn eng”. Door deze overtuiging weg te halen verdwijnt de angst voor spinnen ook.

In hypnose ben en blijf jij zelf in controle. Ik kan je niets laten doen wat jij niet wilt, omdat je brein dat niet accepteert. Je brein heeft als doel om je veilig te houden en neemt die taak heel serieus. 

Het is dus van groot belang dat jij in het voorgesprek van de hypnose eerlijk en open bent over je wensen en je gevoel. Hoe meer ik kan afstemmen op jouw wens en gevoel, hoe groter de kans van slagen bij jouw hulpvraag.

Ben je benieuwd met welke hulpvraag je bij mij terecht kan voor hypnotherapie? Klik hier voor de volgende pagina: Bij welke klachten?